Förstörd planering, återigen

Ingen repning den här gången heller och i vanlig god ordning fick man veta det kanske en timme före det att vi skulle repa.

Det är en sak att folk har skäl till att inte kunna repa men att inte säga det i tid gör mig faktiskt väldigt irriterad och jag börjar bli väldigt trött på det. Sker det inte en förändring snart så ser jag fan till att det blir förändring

Kommentarer
Postat av: Marko

VA FAN ÄR DET JAG HÖR!!! Ingen ursäkt till att inte repa nu!! Julafton slipper man för då ska man vara med familjen resten av julhelgerna är fan inte heliga så in i repan med er ALLA och se till att få ordentlig med rep innan 2 veckors turnén, måste fan lämna intryck i finland så att det sprids bra rykten om er = flera bokningar i Suparland. Sen är det jum Harry B James i Stockholm = mycket folk = mycket stora chanser till spridning av gott rykte, Garage i märsta en annan del av stockholm= annan publik ännu mera publicitet.. Som ni hör det är viktigt att dessa spelningar går bra, det är inte en Altona spelning för vänner utan spelngar för potensiella skivköpare och nya Fans..

2009-12-18 klockan 10:23:02
Postat av: Rickard

Nej och jag håller med, dessutom så ska vi ju spela in snart är det tänkt och då går det verkligen inte att gå in oförberedda. Spelningarna hinner vi nog repa inför och precis som vanligt så ska de få se på något utöver det vanliga. Målet är att bokarna på båda ställena ska gå ner på knä för oss och be oss komma tillbaka med dubbelt gage, annars ser jag det som ett misslyckande =)

2009-12-18 klockan 15:14:20
URL: http://richieroyale.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0