God only knows

Det är svårt att tycka någonting annat än bra om denna låten. Kan inte sluta lyssna på den och ja, varför skulle jag?

God only knows what I'd be without you...


Fåfängan slår till igen

Jag har länge varit rätt smal (inte pinnsmal, smal kort och gott) men jag har aldrig tyckt om vad det är jag ser när jag tittar mig i spegeln. Lite svårt att förklara korrekt men min mage ser så satans otränad ut, detta trots att jag ofta gör situps och tränar med en magtränare ett par dagar i veckan.
Allt annat ser väl rätt så bra ut, armarna är nog det jag är mest nöjd med och sedan kommer axlarna.

Man kanske är fåfäng men varför nöja sig med något annat än perfektion, egentligen?
Det hade inte skadat om jag gick ner lite i vikt, problemet är alltid att jag alltid tappar vikt på fel ställen.
Nu när jag har börjat promenera varje dag så har jag blivit tunnare om både armarna och om låren vilket ju inte riktigt var meningen utan det var ju tänkt att magen skulle fatta piken och tappa i storlek men ack!

Något annat konstigt är att jag inte har gått upp ett gram nu under juletid. Vägde mig en vecka innan julafton och trots att det har varit en månad full med onyttigheter och mycket stillasittande aktiviteter så har varken gått upp eller ner ett gram. Mycket märkligt må jag säga, men det är kanske som i den där dokumentären jag såg för ett tag sen, Varför smala inte blir tjocka, att vissa människor har lättare respektive svårare att gå upp i vikt.
Det är ju inget negativt men jag kan inte låta bli att bli lite förvånad ändå.

Man kanske skulle ta och bara äta vegetariskt ett tag framöver och se om det kan göra någon skillnad, hade helt klart blivit en skön omväxling. Älskar vegetarisk kost, det är bara så mycket enklare att äta kött på något sätt, man har ju trots allt blivit uppväxt med det och jag är lite mer bekant med det om man säger så. Men omväxling förnöjer ju så vi får se om jag kan klara av först en månad som vegetarian och så tar vi det därifrån!
Anthony Kiedis är ju vegetarian och han ser ju som bekant rätt så bra ut, både för sin ålder och över huvud taget!

Dags att åter stifta bekantskap med en av mina första kärlekar; moroten =)


Uppdatering angående skivan

Var ett tag sen jag rapporterade om hur det går med inspelningen av vår fullängdare so here goes:

Var i studion igår med Alex när han lade sång och utan att överdriva så blev jag sjukt imponerad, både på hans sätt att sjunga och vilket flyt han fick in. Jag brukar inte ge vänner komplimanger men den här gången är det verkligen hatten av eller rentav tummen upp på Facebook =)

All sång blev inte lagd men majoriteten av den åtminstone. Jag räknar kallt med att det sista är klart nu på onsdag, sedan följer körsång och annat smått och gott, i vanlig ordning med andra ord.

Jag vet att ni inte kan bärga er att få höra slutresultatet (det kan knappt jag) men under tiden så får ni lyssna på det gamla materialet!

http://www.myspace.com/xpointenemy

Bill Maher sätter huvudet på spiken återigen

Jag har länge beundrat Bill Maher för att han är väldigt rättfram och inte tvekar en sekund på att säga vad han tycker, en egenskap som i mitt tycke är väldigt underskattat.
Att han sedan har en hel del åsikter som jag även håller med om gör bara saken bättre + att han är jäkligt rolig.

I detta klippet diskuterar han feminism och hans syn på det hela och utan att låta allt för klyshig så tar han orden ur munnen på mig, har väntat hur länge som helst på detta klippet och nu vill jag dela det med er, så varsågoda!


RSS 2.0