Bring back Juni!

Juli månad lider mott sitt slut och då är frågan; var det en bra månad?

Tja, i ärlighetens namn så vet jag inte mycket förutom spelningarna på Bryggeriet som verkligen höjde rolighetsfaktorn särskilt mycket. Flyttade in i en ny lägenhet i början av månaden men just att flytta in är ju inte särdeles roligt utan det är när man väl har fått upp allt skräp och man vant sig lite som man verkligen kan börja njuta!
Dock är det kanske svårt att tycka att Juli var så roligt om man jämför med Juni. Då var det ju Sweden Rock Festival, West Coast Riot och AC/DC som betades av och då kan man ju säga att man satt ribban rätt högt om Juli skulle kunna toppa det!

Nästa månad kanske blir bättre, vi får se. Då fyller Alex, Nicole, min mor, min syster och min mormor år så det är några att gratulera.
Påbörjar min komvuxutbildning också, ska äntligen läsa upp min matte b och läsa lite annat smått och gott så att man inte stannar helt i utvecklingen. Säga vad man vill om att vara konstant ledig, men smartare blir man inte!

Scar Tissue

Som sagt, inläggen här blir bara mer och mer sporadiska då jag ännu inte fixat något internet.
Fast jag kan nog ändå i ärlighetens namn säga att jag inte saknar det särskilt mycket, har hunnit med en hel del annat som internet annars stått i vägen för. Man har rätt dålig självdiciplin när det kommer till kritan verkar det som =)

Jag har hunnit att motionera mycket mer (joggar åtminstone 7 km varannan dag) och har hunnit plöja igenom 3 böcker på en månad (The Dirt, Att älska som en porrstjärna och Spelet) och spelat en hel del gitarr.
Det bästa hade kanske varit att man bara fått en timme om dagen med att sitta vid datorn och göra det man nu ska göra. Men sanningen är ju den att det alltid finns något man bara måste kolla upp.
Har jag fått något nytt mail? Har något kul hänt på Facebook? Läser någon min blogg?

Just nu sitter jag och njuter i fulla drag av att under dagen lagat en enormt god gryta och att den lyckats hålla mig mätt i några timmar plus att jag joggat ännu bättre (effektivare) än vanligt. Dock är jag långt ifrån den form jag behöver vara i för att ge brorsan en riktig match i Stockholm.

Dagens boktips är Scar Tissue av Anthony Kiedies, Red Hot Chili Peppers sångare och tillika frontfigur. Har läst den en gång tidigare men jag fick ett infall och ville läsa den igen och jag kan bara konstatera att den är hur bra som helst. Men läs den på engelska då den svenska versionen inte alls håller lika hög klass. Som sagt, allting är bäst på sitt originalspråk. Såvida man inte tycker om att se filmer som är dubbade eller läsa böcker som är taskigt översatta, de interna skämten försvinner ju. Men det är bara min åsikt i vanlig god ordning!


Bryggeriet here we come!

Ursäkta att jag inte har skrivit här på ett bra tag, men jag är mitt uppe i en flytt så jag kommer att vara utan Internet ett tag till så det kommer väl bara komma några få inlägg då och då.
Har dessutom ingen bra kamera så jag kan inte dokumentera vår flytt riktigt ännu, men ni kommer att få se bilder när vi är klara. Just nu ser det mest ut som ett kriscenter =)

Har fixat två spelningar åt oss på det anrika stället Bryggeriet i Motala. Arrangören verkade väldigt exalterad när han hörde oss på myspacen och från att först ha tvekat lite och velat boka in oss i oktober så valde han att boka in oss vid första lediga tillfälle, som är 24 och 25 juli!

Vi har spelat där en gång tidigare och det var kul, ett väldigt mysigt ställe med astrevlig personal och skön atmosfär. Det var väl inte direkt smockat med folk men det var skit samma. Nu tror jag dock att det kommer bli lite fler, ska annonseras som bara den.
För er som vill komma så är det bara ta sig dit, alla är välkomna!

(Glöm inte bort att vi säljer t-shirts, hotpants och skivor där också så ni kan njuta av oss även när vi inte står och svettas på scen)

http://www.brygget.nu/default.asp?sida=main



RSS 2.0