(If You're Wondering If I Want You To) I Want You To

Ja, jag håller med. Känns det inte som att Weezer borde ha lagt ner för ett tag sen, de kommer ju aldrig att bli så stora som de var under mitten av 90-talet och början av 2000-talet med odödliga hits som Buddy Holly, My name is Jonas, Hashpipe, Photograph osv.

Dock förvånar de mig fortfarande med att släppa bra skivor trots att mediahysterin kring dom har falnat. Detta är deras senaste singel och den är måhända i det gladaste laget och introt känns rätt snott från The Jam's klassiker A town called Malice men det struntar jag högaktligen i!


Ut med det gamla, in med det nya!

Har varit väldigt uppåt de senaste dagarna och skälet till detta beror på att jag äntligen har köpt en ny bastopp!
Det är en EBS Classic 450 som nu är i min ägo (den har dock inte kommit ännu, därför det spritter i benen på mig!).

Sedan är jag också väldigt angelägen om att spela in med X Point. Repade igår och de nya låtarna blir bara bättre och bättre för varje gång vi spelar dom. Nu gäller det bara att få den känslan på skiva också men det ska nog inte vara några problem!

Köpte nya bassträngar igår, lite tjockare än vad jag brukar använda men du milde (!) vilket tryck det blev! I och med att jag sålt min gamla bastopp så fick jag använda den som står i replokalen och vi brukar inte komma så bra överens men igår lät det hur bra som helst. Då är ju bara frågan hur det kommer att låta ur EBS'en.


Fantasi i överflöd!

Ha ha, höll på att dö när jag såg det här klippet för en kort stund sen =D
Vissa har väldigt bra fantasi när det väl gäller!


Elvis hår säljes, vem bjuder högst?

Herregud, finns det verkligen folk som köper detta?
Vad kan det ha för värde egentligen och hur vet man att det är äkta?

Tydligen så var det någon som hostade upp 15 000 dollar (!) för "kungens" påstådda hårtuss. Det motsvarar lite mer än 100 000:- i svensk valuta. Jisses jösses Jesus...

Jag kan förstå om folk samlar på autografer eller andra saker som man till exempel fått från en kändis men det här är något jag inte kan förstå för allt i världen.


Klicka på länken om ni vill läsa hela artikeln.
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article5983331.ab


Ensam hemma

Har nu varit ensam hemma sedan i tisdags och det är verkligen helt enastående att jag faktiskt lyckats med att få tiden att gå under denna svåra tid!
Nicole åkte till Egypten i början av veckan och några dagar innan det så försvann Anders iväg till Skövde så det har varit rätt lugnt i trappuppgången på Stortorget 6 må jag säga.

Bland det första jag gjorde när jag vaknade på onsdagen var att städa, så pass långt sträckte sig min fantasi om hur man dödar tid ensam.
Resultatet blev dock väldigt bra och nu när jag äntligen har fått in ett köksbord så måste jag säga att det ser väldigt mysigt ut i min och Nicoles lägenhet. Har dock inga bilder (min kamera på mobilen är inte av den bästa sorten) men ni får helt enkelt lita på mig =)

Repning idag, dessvärre senare än vad jag väntat mig. Dock fick vi mycket gjort och nu är två låtar till färdiga, tror bestämt att vår fullängdare kommer bli något som folk tappar hakan av att höra. JAG hade gjort det i alla fall.

Är trött och på litet dåligt humör så jag ska sluta skriva nu. Rekommenderar alla att lyssna på Smash Mouth, har verkligen fått mina dagar att vara något ljusare!

Just breathe, Pearl Jam's senaste pärla

Har beställt Pearl Jam's senaste alster Backspacer och efter att ha hört första singeln The fixer så höjdes mina förväntningar till skyarna. Nu har jag hört ännu ett spår från denna efterlängtade skiva, nämligen Just breathe och det märks att det är Eddie Vedder som har skrivit den.

Det var längesen jag någonsin har hört en låt med så mycket känsla och så mycket... ja skönhet är nog ordet jag letar efter. Gåshuden vill inte ge med sig och för att ni själva ska få en hum om vad jag babblar om så låter jag er själva få uppleva detta mästerverk, ni kan tacka mig senare =)


RSS 2.0