Kyckling!

Lagade lite mat innan, blev stekt kyckling med kokt potatis, ärtor och brunsås. Blev faktiskt väldigt gott och nu är jag mätt och belåten inför Champions Leaguefinalen mellan Manchester United och Barcelona och vi VET  ju att Manchester kommer att vinna, eller hur?


Thunderbird och inget annat

Idag har jag gjort någonting som jag sagt i flera år att jag aldrig kommer att göra:
Köpa en Thunderbird.

Jag har altid sagt att det är alldeles för mycket glamrock över dom, att det ENBART är Nikki Sixx som får/kan spela på dom. Men så åkte jag in med Alex och Mårten till Hässleholm i måndags (Alex skulle köpa en Les Paul Goldtop) och jag blev kär. När jag testade basen i replokalen så höll jag på att falla baklänges. Vilket jävla tryck!


He he, lät bekanta gissa på Facebook om vad jag hade gjort idag och såhär såg deras gissningar ut:


3 dagar av rock n roll

Nu har dimman äntligen lagt sig någorlunda så nu tänkte jag lägga upp lite bilder från helgens bravader så att de förevigas på bästa sätt!

Torsdagen var lite kaosartad, vi kom iväg lite väl sent och var inte hemma hos Marko förrens strax efter midnatt men väl där så möttes vi av färdigblandade groggar och en stereo med Mötley Crüe, mycket välkommet!
Fredagen var om möjligt lite värre, åtminstone då vi skulle soundchecka. Att koppla ihop alla kablar osv var inga problem, men att få ett bra ljud ur monitorerna var desto värre men det löste sig. Spelning var helt sjukt bra och det kändes verkligen som att allting mer eller mindre klaffade. Rock n' roll helt enkelt!
På lördagen var det SRF kickoff i Markos och Cessis hem och även det var sjukt roligt. Anders somnade i vanlig ordning tidigt, Robin fick huvudvärk tidigt och Alex däckade på toaletten. Med andra ord är det alltså konstaterat att jag är den oövervinnerlige i denna ensemble

Klippte mig också, eller rättare sagt Alex klippte mig med Markos skäggtrimmer. Fick ett jäkla infall då jag tyckte att allt hår bara stod åt alla håll och kanter.

Notera att groggen alltid är nära till hands              Slutresultatet

De obligatoriska våldtäksbilderna på våra värdar Marko och Cessi =)  


Blev inga bilder från spelningen men det har Robin på sin kamera så dom kommer dom också!

Full färd mot Haninge

Jaha, tidigt på morgonen är det (någorlunda), har varit vaken i lite mer än 2 timmar och väntar fortfarande på att Alex ska ringa och säga att vi ska fixa med släpet.

Kommer inte kunna skriva här på några dagar men jag hoppas inte ni kommer sitta hemma och vänta heller utan att jag träffar er imorgon kväll i Haninge

Gå in på  vår myspace så länge för att heller underhållna medans jag är borta!

Skivan äntligen kommen!

NU äntligen har vår skiva med omslag och allt kommit och fan vad jag är nöjd!

Vi kommer alldeles strax att lägga upp de nya mästerverken på vår myspace men vi behöver ha lite mer tid för vi ska förnya hela layouten i samband med detta!

Men tills dess; håll tillgodo med omslaget! Bilderna är lite korniga men det beror helt på min scanner som är lite out of date



Kattsingen

Vaknar upp vid klockan 10 på morgonen av att mobilen ringer. Svarar som om jag fortfarande sov och blir lite förvånad när jag ser/hör att det är mor min som ringer. Med tämligen bestämd röst berättar hon att det är dags att betala skatten på bilen...

Jippe 1835:- extra som utgifter. PERFEKT

Går upp och ser att Flea ännu inte har vaknat ännu utan ligger på sin vanliga plats och sover i köket.
Detta gör han även när jag ger honom mat två timmar senare, men då vaknar han åtminstone till och börjar äta för att sedan återuppta sovandet, det får man ju inte missa.

Nu är klockan snart tio på kvällen och han sover ännu.

Allvarligt talat, jag är avundsjuk.

Han behöver inte diska varje dag, gå ut med soporna, betala skatt på bilen eller ens behöva gå utanför dörren för att fixa fram mat. Så vem är det som är dum av oss två egentligen?


Ingen bra dag detta

Inte på alla plan i alla fall, man ska ju egentligen inte klaga allt för mycket, finns folk som har det värre.

Började med att åka till Sölve med Alex för att hämta en skiva med bilderna som togs nu i söndags med bandet.
Till både min och Alex stora förvåning så var det bara 7 stycken foto på skivan (jävligt snygga allihopa men vi hade förväntat oss snarare 100 bilder, eller fler).

Sedan begav jag mig till Vilshult för att hämta ett brev som skickats dit, posten verkar inte fatta att jag inte bott där på 3 år men skit i det, det tar ju bara en halvtimme att köra dit.
Valde att träna när jag väl var där så att man fick det gjort också. Kunde inte köra så länge då jag fick håll, SJUKT retligt!

Sedan svängde jag inom Rickards lya och hämtade ett pedalbord som jag köpt av honom så nu kan jag äntligen ha mina pedaler på ett ordentligt ställe. Blir nog mycket smidigare än att ha dom i en plastpåse

Ska snart inom replokalen och spela lite, har lite tråkigt just nu. Nicole har somnat och inga online på msn.

Maskinen som en dag kommer att ge mig en hjärtattack

Linus bryr sig inte om att jag tränar, vill bara ut och jaga möss

Denna katten bara gapar när jag tränar, lagom intresserad


En dag i Vilshult

Har varit i Vilshult (lokaliserat mellan Olofström och Lönsboda) sedan 12.30 och kom hem vid 23.00. Har varit väldigt trevligt, även om mesta av tiden gick åt att hjälpa till att måla mammas och Johans garage.
Vädret var lite opålitligt så vi fick bryta efter kanske 4 timmar och resten av tiden gick åt att socialisera osv.
Sedan vid 21.00 så bestämde jag mig för att använda löparmaskinen i vanlig ordning. Har som sagt bestämt mig för att ge Robert och Caritha en riktig match i Stockholms halvmarathon.

Lägger upp några bilder från dagens målande. Var tänkt att jag skulle föreviga det lite mer ingående men ja, det blev som det blev!

Garaget före jag gick lös med färg och pensel!

Sedan det obligatoriska "efter" bilden

Koppen är kommen!

Äntligen kom min kopp, nu är det dags för en kopp kanelte och lite chill!
Ikväll blir det lugnt, förmodligen Prison Breakmarathon med Nicole


Foten upp och ner

Fick ett samtal från brorsan precis, han verkar ha ordnat med boende för oss tre (jag, honom och Caritha) under vår vistelse i huvudstaden den 12-13 september.
Vet ej om jag nämnt det men vi har utmanat varandra i Stockholm halvmarathon och vad den egentliga potten ligger på vet jag inte men det spelar inte större roll, jag SKA vinna det till vilket pris som helst.
Joggade för två dagar sen hemma hos mor min och körde då på för att det verkligen skulle kännas. Blev 1.3 mil på 75 minuter och då var de sista 5 minuterna nedtrappning så jag tror jag har ett rätt så bra flås ändå. Eller jag hoppas det i alla fall.

Idag blir det lugnt, satt hemma hos Anders och tittade på Kvarteret Skatan hela natten igår så man är trött.
Fan vilken störd serie egentligen. Folk säger att VaranTv var sjukt men detta är ju steget värre. Dock inte lika roligt, men ändå!
"Ulf har foten upp och ner! Ja just det, han har foten upp och ner. Jaha, då är julen slut." Ha ha, 4.45 minuter in i klippet


Tittat in i framtiden

Jag vet inte om jag ska vara glad eller orolig men jag tror jag såg min framtid idag.

Var i Karlshamn idag och firade min pappa som fyllde 57 år. I och med pappas ålder och, enligt honom själv, att han inte fyllde jämnt så var det en stilla tillställning med middag, efterrätt och kaffe. Mycket trevligt ska tilläggas.

Jag hade inte köpt någon present för vi kom överens om att vi båda är vuxna människor och att det inte behövs. Det tyckte dock inte pappas hustru Kristina som hade köpt två dyra finglas (ett ämnat för whiskey och det andra för vin) som var till för att dricka exklusiva sorter ur. Finsmakarglas som jag själv kallar det.
Ingen pik, jag förstår att hon ville göra det lite extra speciellt. Det ÄR  ju trots allt pappas födelsedag.

Det var dock när pappa tog fram en bekant whiskeysort (tolvårig Bowmore) och "provkörde" sitt glas med som det slog mig; han och jag är väldigt lika. Sätten vi använder oss av våra händer när vi pratar, sättet vi skämtar på och våra små underliga tics. Att han sedan är en finsmakare när det gäller whiskey ökar bara mina misstankar.

Men ja, äpplet faller ju inte så långt ifrån trädet som tur väl är. Efter att ha träffat både mor och far de senaste dagarna så har jag bara sett fler och fler saker jag tagit efter från dom. Jag tycker väldigt mycket om mina föräldrar men jag hoppas ändå på ett/flera sätt att jag växer upp till en egen personlighet som sedan MINA barn tar efter!

Warwick Avenue

Det känns som att jag ska kräkas just nu. En stor klump i magen har trätt in i mitt liv och jag vet inte när den kommer att försvinna.
Rehabiliteringen med Duffy gick helt ok. Det är nog första gången jag lyssnat igenom hela hennes skiva Rockferry från början till slut och någonting säger mig att det var den sista också. Åtminstone för ett tag.

Har försökt få en hel del gjort idag, med blandat resultat. Jag skulle:
  • Ringa den nya fastighetsägaren - Check
  • Köpa en röd skjorta till ett fotografi - (efter många om och men) Check
  • Styrketräna - (efter många om och men) Check
  • Köpa en ny domkraft -
  • Ringa pappa och bestämma en tid när jag ska komma imorgon (idag 5 Maj) -
  • Köpa vin till mamma och Johan - Check
Det blev rätt mycket gjort ändå, men att jag glömde ringa pappa var väldigt pinsamt. Nåväl, gubben är hemma imorgon så jag får komma imorgon och gratulera honom på hans födelsedag!

Joggade i 75 minuter idag, Red Hot Chili Peppers stod för musiken och det kändes väldigt skönt att hålla på så länge.

Detta inlägget är inte menat att vara särdeles sammanhängande eller logiskt, det är helt av egoistiska skäl.


X Point Enemy live at Valla Värdshus 22/5

Lite reklam för mitt eget band, vill ju att det ska komma mycket folk

Ni kan läsa om det här http://www.facebook.com/profile.php?id=558541654&ref=profile#/event.php?eid=73119127598&ref=mf i annat fall så har jag kopierat över det som står på länken för er som inte har facebook.

Värd:marko
Kategori:Musik/kultur - Konsert
Nätverk:Global
Börjar:den 22 maj 2009 kl. 18:00
Avslutas:den 23 maj 2009 kl. 02:00
Plats:Valla Värdshus Pizza Bar & Kök
Gatuadress:Vallavägen 159 A
Stad/ort:Handen, Sweden
 Visa karta Google MapQuest Microsoft Yahoo
Telefon:0707567506
E-postadress:[email protected]


FÖR FÖRSTA GÅNGEN!!!!

Fredagen den 22:a maj kommer jag tillsammans med
X Point Enemy förvandla Valla Värdshus till en rock-klubb,jag står för dj:andet och X Point Enemy för live framträdandet.
Jag tar över "spakarna" vid 21 tiden, men det går bra att komma in tidigare och beställa en bit mat från valla´s meny och
umgås.

För mer information eller för att boka bord i samband med biljettköp vänligen ring Valla Värdshus på 08-754 55 71 eller Mig, Marko på mobilen 070-756 75 06

Pris: 60 kr inkl. garderob vid förköp.
efterinsläpp: 80 kr. inkl. garderob.

Biljetterna säljs på Valla Värdshus

Självklart finns Jack Daniels i baren.

OBS ÅLDERSGRÄNS 18 ÅR!

Vore trevligt att se just dig där.. Sprid gärna till vännerna

Vänligen
Marko och X Point Enemy

Svenne Banan

Torsdagens bravader har fått mig att, i alla fall denna helgen, ta det lite lugnare och försöka njuta av solen istället för att bli dyngrak i någons lägenhet och sedan promenera längs Sölvesborgs gator och nästan ramla halva tiden.
Det är allvarligt talat skönt att ha en lugn hemmakväll, att kunna ladda batterierna och bara ta det lugnt. Jag säger inte att det är tråkigt att träffa folk och dricka, absolut inte. Det känns bara som att det gjorts en hel del (typ gymnasiet) och att det man inte behöver bli skitfull varje fredag och lördag för att verkligen det ska kännas som helg.

Svenne Banan kan vara världens sämsta låt just nu, hatar skräpet!

Jag vill verkligen repa men med mina egna grejer. Det som är i replokalen är inte dåligt men det är inget emot de grejerna jag själv har. Spelat högre, bättre och klarare med min egen topp och högtalare. Har även beställt hjul till högtalaren så det blir lättare att förflytta den om det skulle behövas. Fick även min choruspedal i torsdags, hann inte ställa in ett jättebra ljud till spelningen men det funkade.

Nej nu är det mat som gäller. Vegetarisk filé med potatis och sås *mm*


Ångest på en fredag

Spelningen gick bra igår, det var lite väl lite folk bara men det är inte mycket att göra åt. Inte heller helt oväntat då det inte var mycket reklam för evenemanget heller. Men ibland får man göra sån'a spelningar också så att man har fötterna kvar på jorden.

Den efterföljande festen hemma hos Anders slutade i katastrof, åtminstone på ett personligt plan. Jag kan väl summera det hela med att det blev ett slags hetsdrickande till Bullets & Octane och att jag gick hem med en ofantlig klump i magen. Kommer ihåg allt till det att jag kom hem. Somnade tydligen i vanlig ordning framför datorn och sedan på toaletten.

Jag är dock inte så bakis som jag trodde jag skulle bli, mycket konstigt. Ingen huvudvärk men klumpen i magen och tröttheten hänger kvar.

Det blir en promenad snart, brukar vara bra mot baksmälla så att man får lite frisk luft samtidigt.

RSS 2.0