3 dagar av rock n roll

Nu har dimman äntligen lagt sig någorlunda så nu tänkte jag lägga upp lite bilder från helgens bravader så att de förevigas på bästa sätt!

Torsdagen var lite kaosartad, vi kom iväg lite väl sent och var inte hemma hos Marko förrens strax efter midnatt men väl där så möttes vi av färdigblandade groggar och en stereo med Mötley Crüe, mycket välkommet!
Fredagen var om möjligt lite värre, åtminstone då vi skulle soundchecka. Att koppla ihop alla kablar osv var inga problem, men att få ett bra ljud ur monitorerna var desto värre men det löste sig. Spelning var helt sjukt bra och det kändes verkligen som att allting mer eller mindre klaffade. Rock n' roll helt enkelt!
På lördagen var det SRF kickoff i Markos och Cessis hem och även det var sjukt roligt. Anders somnade i vanlig ordning tidigt, Robin fick huvudvärk tidigt och Alex däckade på toaletten. Med andra ord är det alltså konstaterat att jag är den oövervinnerlige i denna ensemble

Klippte mig också, eller rättare sagt Alex klippte mig med Markos skäggtrimmer. Fick ett jäkla infall då jag tyckte att allt hår bara stod åt alla håll och kanter.

Notera att groggen alltid är nära till hands              Slutresultatet

De obligatoriska våldtäksbilderna på våra värdar Marko och Cessi =)  


Blev inga bilder från spelningen men det har Robin på sin kamera så dom kommer dom också!

Kommentarer
Postat av: Marko

Måste bara säga en sak om bilderna till alla er "HOBBY POLISER", bilden är en kollage, det är inte dom riktiga personerna som är med i bilden, just i denna bild har vi valt att kalla personerna för Marko, Cecci, Anders, Robin och Richard men i verkligheten heter dom någonting helt annat.

2009-05-26 klockan 13:36:00
Postat av: Izzy Vallakk

Han som kallas "Anders" är i alla fall sjukt snygg!

2009-05-27 klockan 04:09:10
Postat av: Marko

Ja han "Anders" han ligger även bäst till på fotot med en helt egen "kudde"

2009-05-27 klockan 11:51:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0