Circle of life

Det är en sorglig tid när man befinner sig på en plats man inte vill vara på, umgås med människor man ibland inte tycker om, gör saker som inte är roligt i en tid som förefaller stå stilla. Väldigt munter man kan vara, just det.


En hel del har ändå hunnits med denna helgen. I fredags så tog vi foton med bandet och festade lite vilket faktiskt var rätt roligt även om jag nog ibland önskade att jag kunde däcka som vanligt folk och inte vara uppe till 5 på morgonen och bara prata dynga.
I lördags så fyllde Anders år men officiellt sätt så var det hans katter Måns och Mellis som fyllde år så vi var några stycken som hade kalas i Anders lägenhet och firade för fulla muggar. Alla ni som har katter vet mycket väl om att de är upptagna djur med mycket att göra så de närvarade inte hela kvällen personligen men deras närvaro lyste när de väl behagade att visa upp sig =)

Idag har jag hunnit med att både diska, tvätta, städa lite och plugga och ändå ha tid över för att läsa i Låt den rätte komma in. Med andra ord har denna dagen inte varit alls rolig och det är faktiskt rätt skönt att den är över, på sätt och vis. Det är ju trots allt måndag imorgon och livscykeln påbörjas återigen. Jippie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0